Я - учасник фіналу обласного конкурсу "Учитель року"-2016


Дружба може з'єднувати лише гідних людей.  Цицерон 

    Сьогодні, 24 січня , розпочався черговий етап обласного конкурсу "Вчитель року " з історії. Як тільки побачила знайомих вже з першого етапу Оксану Леонтіївну, Марію Василівну, Василя Григоровича та Миколу Івановича(це разом зі мною наразі найкращі вчителі історії-2016) , зрозуміла, що бачу не конкурентів, а хороших друзів з теплими усмішками. Ми спілкувались, ділились враженнями, фотографувались і аж ніяк не думали, що на нас чекають випробування. Саме тому, що дружба з'єднує гідних людей, а тут всі такі зібрались - високоморальні та суперпрофесійні. 
     Члени журі підбадьорливо посміхаються, лунають слова підтримки від представників ТОКІППО , гостей та організаторів, і одразу починаєш розуміти, що ти на святі ерудиції, толерантності та інтелігентності, а не на конкурсі, де є переможці і переможені.
     Мені хочеться виграти, і це природно, бо всі ми прагнемо до успіху. Але, коли програю, не перейматимусь: досвід отримано, а тепер ще й з'явиться вільний час, а то вже друзі і рідні теж хочуть трошки моєї уваги)))





Я позую перед фотокамерою.Настрій бойовий)








Слова вітання від Голови обласного Департаменту освіти та науки Ольги Хоми надихають та мотивують!














Дзвонить телефон - отримую останні побажання від колег, друзів та рідних)
Далі буде... Завтра - ще раз у бій)

Немає коментарів:

Дописати коментар